Noord Holland Banden het platform voor de inkoop van banden voor het garagebedrijf.

Noord Holland Banden heeft het platform voor de inkoop van banden voor het garagebedrijf. Met ons platform bieden wij de garagist een koppeling aan tussen de grote bandenleveranciers (importeurs en parallelhandel) waar het garagebedrijf zelf niet kan inkopen.

Een jaar lang zijn wij bezig geweest om dit platform op te zetten, en het resultaat mag er zijn! De afgelopen tijd is de tendens veranderd van het snel leveren van banden “binnen één uur”, naar het leveren van banden voor een lagere prijs, waar de consument een paar dagen op kan wachten.

Door de komst van internet worden prijzen in alle branches transparant voor de consument en maakt hem ook wijzer. Consumenten zijn daardoor bereid om langer te wachten op hun goederen als deze tegen een lagere prijs kunnen worden geleverd. We zien dit de laatste jaren enorm groeien, vooral in de detail handel is dit al jaren aan de gang. Wij van Noord Holland Banden gaan u deze service ook bieden, let wel ook! want wij blijven uiteraard onze fysieke voorraad houden in Hoorn, deze zullen we zoals u van ons gewend bent altijd tegen concurrerende prijzen aangeboden worden, dus daar veranderd niets aan. Wat wij u nu extra gaan aanbieden is een ruim aanbod van meer dan 12 verschillende leveranciers realtime bij ons in de webshop.

In onze nieuwe webshop kunnen de banden van een zelfde merk en type dan ook meerdere keren voorkomen, dus de keuze is nu aan u. moeten de banden direct gemonteerd worden dan kan je deze bestellen uit onze eigen voorraad. De prijs die hiervoor berekend wordt is altijd een concurrerende prijs zoals u die al jaren van ons bent gewend, en geleverd binnen 1 uur! moeten de banden de volgende dag gemonteerd worden , dan kunnen diezelfde banden besteld worden direct vanaf een van onze leveranciers voor een lagere prijs. Het verschil kan nog groter worden als de banden pas een paar dagen later gemonteerd moeten worden. Dit kan soms wel enkele 10 tallen euro’s schelen.

Hieraan zitten vele voordelen, twee grootste voordelen zijn: vanaf nu altijd concurrerende prijzen waardoor er altijd een scherpe offerte gegeven kan worden, en het tweede voordeel en niet geheel onbelangrijk de marge kan omhoog. Als de klant toch al terug moet komen wordt het wel heel simpel om de banden voor een lagere prijs in te kopen.

Wat gaat er veranderen bij Noord Holland Banden? Aan de ene kant veranderd er een hele boel, maar aan de andere kant eigenlijk niets. Wij worden geen webshop winkel, wij blijven Noord Holland Banden dus altijd telefonisch bereikbaar, en staan in dienst van u! Wij voeren uw oude banden af, per ongeluk de verkeerde banden besteld geen probleem wij nemen ze retour, iets vergeten te bestellen geen nood wij gaan proberen om het alsnog dezelfde dag te regelen. Wat er wel gaat veranderen is de prijsstelling en de voorraad. U kunt nu profiteren door in te kopen op het niveau van een groothandel, dus lagere prijzen en een zeer grote voorraad.

 

Nog geen klant bij noordhollandbanden bel naar 0229 - 80 19 80 en binnen 5 minuten bent u online. Of klik hiernaast op "klant worden"

Klant worden bij NHB

U Wilt klant worden bij Noordhollandbanden? Dat kan, vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U krijgt dan van ons inlogcodes om gelijk aan de slag te kunnen gaan. Op een later tijdstip maken we een afspraak om de juiste kortingen te koppelen aan de verwachte omzet.

wij leveren alleen aan garage bedrijven, fleetowners, en groothandels. 

  • Michelin
  • Continental
  • Vredestein
  • Pirelli
  • Bridgestone
  • Hankook